unicornis

Rólunk

Na de ki is vagyok én?

Na kérem szépen,! ez igy ebben a formában felettébb komplikált kérdés.


Inkább azt mesélem el, hogy hogyan lettem én cukrász.

"Történt egy szép nyári napon, amikor közepső kislányom szülinapja közeledett, hogy imádott csimótám közölte :
Ő bizony szivárványos "led-it-go" tortát kér!...hát mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok mikor imádott gyermekünk olyan kérdéssel áll elő, hogy ledobjuk a láncot tőle...
Miután a sokadik cukrászdában sem vállalták, (hiszen minimum atomfizikusnak kell lenni egy szivárványos piskóta elkészítéséhez) elérkeztem arra pontra, hogy "najó! fogd meg a borom!!!", mert akkor nincs más hátra nekem kell elkészítenem.

Hangyabokányit segített a helyzetemen, hogy végzett cukrász vagyok, bár sosem dolgoztam cukrásztermelőben, de azért már láttam piskótát sülni. Én megtettem mindent amit a haza megkívánt, szívem-lelkem és minden szeretetem bele sütöttem. Elkészült a remekmű! Kedvet kaptam..., egyre nagyobb lelkesedéssel sütögettem, csóri család egy speciális fordított szénhidrát diétán volt!
Fűtött a tanulási vágy (ez a mai napig így van) egyre több mindent megtanultam! PL.: cukor, csokoládé és ostyavirágokat készítek, nem használok élő virágokat a tortán! Nálam minden ehető!
Szeretek figurákat készíteni és a különleges formatorták is a specialitásommá váltak.

A lányom valójában rámutatott arra, hogy a különleges nem elkészíthetetlen és nem csak neki van igénye a szépen elkészített, egyedi és finom tortákra.  Meghoztam a döntést, miszerint nyitok egy kézműves cukrászatot, ahol én örömmel vállalom a különlegességek elkeszítését, természetesen minőségi és prémium alapanyagokból!
Imádom a kihívásokat, a vadabbnál vadabb elképzeléseket.

Szívből köszönöm minden kedves megrendelőmnek,hogy mernek extrémek, egyedülállóak lenni a kéréseikben és együtt megálmodva elkészíthetem álmaik tortáit.
Köszönöm,hogy fontos nektek a minőseg, hogy mi kerül egy ünnepi asztalra és hogy ilyen formában is odafigyeltek egymásra.
Végtelen hálával köszönöm a sok-sok visszajelzést, a rengeteg képet, a sok boldog arcot.
Köszönöm, hogy részese lehetek egy-egy csodálatos ünnepnek és részem lehet az örömszerzésben.
Köszönöm, hogy vagytok nekem!

 


Számomra fontos, hogy milyen alapanyagokat használok fel, mert a gyermekeimnek is ezt adom.