Az általam használt minőségi alapanyagok

Díj nyertes Callebaut csokoládé
Prémium minőségű fehér csokoládé pasztillák Callebaut belga csokoládéból, 28%-os kakaótartalommal.A W2-es receptúrával készült Callebaut csokoládépasztilla egy igazán legendás fehér csokoládé. Kellemes ízvilágában könnyen fellelhetőek a tej, tejszín, karamell és vanília jegyei, melyek tökéletes összhangban vannak egymással.

Saját gyártású, Kézműves cukor virágok egyedi pompás színekben

Naarmann Német prémium tejszínA Naarmann tejüzemet 1903-ban alapította Theodor Naarmann a németországi Münsterland városában, Észak-Vesztfáliában. Ezt a családi vállalkozást ma már az alapító harmadik generációja vezeti. A Naarmann több mint egy évszázada kiváló minőségű tejtermékeket szállít az éttermi és élelmiszeripar számára.

Veliche Prémium Belga csokoládé Karakteres, dinamikus aromás csokoládé, fás dohányra emlékeztető illattal. Erősen diós pörkölt profillal kezdődik, átadva a helyét a cseresznye és a szilva gyengéd savasságának. Érett kajszibarack és őszibarack jegyek jázmin illattal érkeznek társaságként. Egy addiktív, tiszta édes-savanyú befejezéssel zárva. Egy darab sosem elég.

Göteborgs Diabetikus csokoládékAz általam használt diabetikus csokoládékat a Göteborgs minőségi csokoládé gyártójától rendelem. Ezek a csokoládék Maltitollal vagy xilittel édesíttetek, így a cukorbeteg vendégeim is fogyaszthatják

Flora Plant Vegán Lencsefehérje tejszín

Az Upfield Professional legújabb, kifejezetten professzionális konyhák – így éttermek, kávézók, cukrászdák számára kifejlesztett terméke, ami :

100%-ban növényi alapú, vegán.

100%-ban allergénmentes is, így bátran főzhetek vele laktózérzékeny, tejérzékeny, gluténérzékeny, sőt, szója- vagy mogyoróallergiás vendégeim számára is.